TUOTESARJAT

KEVIN.MURPHY

Tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta. Hän päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat pitkäkestoista pitoa. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa tunnettuja erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita, saataisiin toivotunlaisia tuotteita hiuksille. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä

THE CHOICES WE MAKE

Jotta KEVIN. MURPHY -tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytämme luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita.  K.M on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) –organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä K.M –hoito- ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by K.M –ammattilaisväriä.

Vuodesta 2019 alkean olemme siirtyneet käyttämään pakkauksissamme meristä kerättyä muovia sekä kierrätettyä muovia. Kulmikas pakkaustyyli säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä. Pakkaukset vievät kuljetettaessa huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli.

PROMISE

Mitä tapahtuu, kun intohimo ja kokemus sanovat käsipäivää? Silloin syntyy tuotesarja, joka tekee juuri sen, minkä lupaa – ei enempää, ei vähempää. Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja kaiken lisäksi SUOMALAINEN. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa.

Promise-tuotteita saa vain kampaamoista, mikä tarkoittaa VAIN KAMPAAMOISTA. Sillä mielestämme kampaamo ei ole vain hyvä, vaan PARAS paikka ostaa hiustenhoitotuotteita.

Meiltä löytyy myös kotimainen Cutrin Bio+ erilaisiin hiuspohjan ongelmiin sekä Cutrin Routa miehille.

Lisäksi Cocobella hiuspannat ja pinnit sekä Butterfly Effect muotoiluraudat. 

Suositut Wet Brush ja  Epiic hiusharjat, jotka selvittävät takut helposti ja helläväraisesti.

Havupuun tuoksuinen edullinen kotimainen Pura (shampoot + hoitoaineet).


Kysy rohkeasti jos jokin asia askarruttaa. Neuvon mielelläni sinulle sopivat tuotteet.